Endelig på norsk


Thomas Piketty's Kapitalen i det 21. århundre har forandret måten vi forstår økonomi og fordeling i samfunnet vårt. Nå er den norske versjonen av årets viktigste bok på plass i bokhandlene. 

I en bokhandel nær deg

Pikettys nye bok om økonomisk ulikhet har skapt enorm debatt, både internasjonalt og i Norge. Boken omtales som en av tidenes viktigste bøker på økonomifeltet, og har solgt flere hundre tusen eksemplarer. - Piketty er en av verdens fremste økonomer, og han er utvilsomt en av dem som kan mest om økonomisk ulikhet. Det har derfor vært viktig for Tankesmien Agenda å gjøre Pikettys analyser tilgjengelig også på norsk, i samarbeid med Cappelen Damm, sier leder av Tankesmien Agenda Marte Gerhardsen. Boka er utgitt med støtte fra Agenda. Kapital er en murstein om økonomi på over 700 sider, men beskrives av svært mange som underholdende, og den er ikke skrevet for et fagpublikum. Boka er myntet på alle som er interessert i å forstå tiden vi lever i. Det reflekteres i salgstallene verden over. Boken kan bestilles fra Cappelen Damm sin hjemmeside og er tilgjengelig i de fleste bokhandler.

Boksignering

Thomas Piketty kommer til Oslo 12. desember for å snakke om boken og hva som må til for å løse økende økonomiske forskjeller. Det vil da bli mulighet for å få kjøpt og signert bok kl. 12.00 på Universitetsplassen i Karl Johans gate.

Hva andre sier om boken

"Man kan trygt si at Kapitalen i det 21. århundre, den franske økonomen Thomas Pikettys magnum opus, vil bli årets, ja kanskje tiårets, viktigste bok" - Paul Krugman "Ja! Endelig Piketty på norsk. Den viktigste boka om rettferdig fordeling på lenge" - Kristin Halvorsen "Et fantastisk stykke empirisk, økonomisk forskning. Boken har en bredde og historisk sensitivitet som gjør den unik" - Bent Sofus Tranøy "Mye blir ikke som før etter denne boken. ...Thomas Pikettys bok kan endre politikken. Om politikken tar demokratisk ansvar" - Jonas Gahr Støre "Denne boken er et must for alle som er opptatt av vår tids viktigste politiske problemstilling, nemlig den økende forskjellen på fattig og rik" - Geir Lippestad   
Forrige
Norge trenger friske tanker og ideer
Back To Top