Agenda søker digital kommunikasjonsrådgiver


Søknadsfrist torsdag 20.august

Tankesmien Agenda har ledig 100% fast stilling som digital rådgiver.

Er du opptatt av samfunnsretningen? Liker du å utforme visuell kommunikasjon, men bruker også gjerne noen timer på tilpasning av en nyhetsbrevliste og oppdatering av nettsider? Er du strukturert, liker å planlegge, har stor arbeidskapasitet og tar initiativ? Er du praktisk anlagt, vant til å bidra der det trengs og har lyst å jobbe i et dynamisk og utfordrende miljø i krysningen mellom politikk og kommunikasjon? 

Tankesmien Agenda deltar i det offentlige ordskiftet, produserer notater, filmer, og podcast, vi arrangerer møter, konferanser og seminarer, holder kurs og foredrag og våre rådgivere deltar i samfunnsdebatten i radio, TV og aviser. Vi holder et høyt tempo og har høye ambisjoner. 


I stillingen som digital rådgiver vil du få erfaring med følgende oppgaver:

-  Planlegge, filme, redigere og publisere lydopptak og korte videoer. 
-  Drifte og vedlikeholde tankesmienagenda.no som nettsideredaktør.
-  Ansvar for publisering på Agendas sosiale medie-kanaler og for publisering av nyhetsbrev.
-  Utvikle Agendas digitale nærvær.
-  Planlegge og gjennomføre mellom 30-40 små og store arrangementer i året.
-  Diverse administrative oppgaver og ellers bidra der det trengs.

Kvalifikasjoner
-  Søkere bør ha god kjennskap til Adobe-pakken, Mailchimp, og publisering med i et CMS-system.
-  Ha erfaring med filmredigering, fotografering, og sosiale medier.
-  Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.
-  Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.
-  Både utdanning og erfaring vil bli vektlagt.


Dette er en heltidsstilling som rapporterer til fagsjef i Tankesmien Agenda. Du vil imidlertid jobbe tett med alle i organisasjonen, og også med kolleger i Agenda Magasin, forlaget Res Publica og Agenda Rådgivning.

Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Vil du være med å styrke det offentlige ordskiftet og sette politisk dagsorden gjennom å holde orden og system i et hyggelig og engasjert kollegium? Send kortfattet søknad og CV til stilling@tankesmienagenda.no. Kandidater med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Søknadsfrist er torsdag 20.august.

Vi tilbyr en viktig jobb med interessante utfordringer. Vi tilbyr rom for læring og et godt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale. For spørsmål om stillingen, ta kontakt med fagsjef Hannah Gitmark (+47 958 25 835 / hannah@tankesmienagenda.no) eller klubbleder Hilde Nagell (+47 934 36 507 / hilde@tankesmienagenda.no).


Om Agenda: 

Tankesmien Agenda er en partipolitisk uavhengig tankesmie som bidrar til samfunnsanalyse og politikkutvikling for det moderne sentrum-venstre. Vi jobber med fagområdene klima/energi, arbeidsliv/økonomi, velferd, mangfold og internasjonal politikk.

Forrige
Norge trenger friske tanker og ideer
Back To Top