||||

Agenda Rådgivning


Agenda rådgivning er en verdibasert rådgivningsvirksomhet for samfunnsaktører som ønsker bistand med strategiarbeid og kommunikasjon.

ANSATTE I AGENDA RÅDGIVNING

Mål

I løpet av de tre årene tankesmien Agenda har eksistert, er det etablert et godt og tett samarbeid med mange aktører, organisasjoner og institusjoner i det norske samfunnet. Mange av disse har etterspurt bistand med strategiarbeid og kommunikasjon, i tillegg til utredninger og analyse som tankesmien leverer i dag. Agenda Rådgivning vil bistå disse og andre aktører slik at de får større gjennomslag enn i dag. Målet er å flytte makt og å bidra til at organisasjoner og andre aktører uten de store ressursene skal høres tydeligere i samfunnsdebatten. Vi håper å bli det naturlige førstevalget for aktører i sivilsamfunnet som ønsker rådgivning innen strategi og kommunikasjon.

Kunder

Agenda rådgivning har åpne kundelister og driver ikke lobbyvirksomhet, men setter oppdragsgiverne bedre i stand til å nå sine mål. Vi ønsker å være en samarbeidspartner som tilfører kompetanse og skaper nettverk mellom spennende samfunnsaktører. Kunder av Agenda Rådgivning vil være i godt selskap. Våre medarbeidere har høy etisk bevissthet rundt hvilke oppdrag vi tar på oss, god rolleforståelse og gir samarbeidspartnerne våre verdi for pengene. Vi er helt åpne på hvilke oppdragsgivere vi har og åpne om meningsforskjeller.

Ansatte

Virksomheten ledes av Marit Brandt Lågøyr som kommer fra byrået Zynk Communication & Leadership. Hun har 10 års erfaring fra Stortinget, blant annet som personlig rådgiver for partileder Knut Arild Hareide. Hun har også vært styreleder i Blå Kors Norge. På grunn av god respons i markedet, har virksomheten nå ansatt to nye rådgivere som sammen med Marit utgjør ledergruppa. Tone Foss Aspevoll kommer fra stilling som kommunikasjonssjef i Barneombudet. Hun er tidligere informasjonsleder i SVs stortingsgruppe, informasjonssjef i Bellona og redaksjonssjef i Klassekampen. Tone har hovedfag i medievitenskap fra UiB, der hun skrev hovedoppgave om frivillige organisasjoner. I tillegg har hun masterkurs i «Påvirkning og makt i lederrollen» fra BI. Eirik Oland Nedrelid kommer fra stilling som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norsk Landbrukssamvirke. Han er tidligere kommunikasjonsrådgiver i Gambit H&K, kommunikasjonssjef i internasjonal avdeling i Statoil, politisk rådgiver i SVs stortingsgruppe og leder av Studentparlamentet i Oslo. Eirik har studert PR- og kommunikasjonsledelse på BI og har en bachelorgrad i statsvitenskap fra UiO.

Forrige
Norge trenger friske tanker og ideer
Back To Top