Ledig stilling: Rådgiver for kommunikasjon og arrangement Publisert:

Tankesmien Agenda søker kommunikasjonsrådgiver som skal hjelpe oss med å styrke vårt arbeid på digitale flater, arrangementer og kurs. 

Brenner du for politikk og en bred samfunnsdebatt? Er du teknisk anlagt, kreativ, detaljfokusert? Kanskje har du erfaring med arrangementer? Da vil vi ha deg med på laget!

Tankesmien Agenda har i tre år bygget vår tilstedeværelse i det digitale rom. Vi har vokst markant i ulike kanaler på sosiale medier og nett, men ønsker å nå ut til enda flere. Vi søker derfor deg som har kunnskap om og trives i det digitale rommet. Du har gjerne erfaring med, eller interesse for digitale verktøy som Google AdWords, CMS, Photoshop, InDesign, og Facebook-promotering. Du er skrivefør, selvstendig, nysgjerrig, og liker å jobbe i team.

Stillingen inngår i Agendas kommunikasjonsgruppe og rapporterer til kommunikasjonsansvarlig. Arbeidsoppgavene omfatter drift og videreutvikling av Agendas digitale kanaler, planlegging og gjennomføring av 40+ arrangementer i året, og kursvirksomhet. Kontakt med eksterne samarbeidspartnere, mediearbeid, og videreutvikling av Agendas visuelle og digitale profil er også en del av jobben. For et kreativt hode er det betydelig rom for å utvikle porteføljen.

Vi er et fellesskap og leverer best når vi jobber sammen. Vi forventer at du jobber godt selvstendig med å utvikle og utdype egne ideer, kan planlegge i forveien, men også at du samarbeider med kolleger og bidrar på tvers av organisasjonen. Vi er også en liten organisasjon der alle bidrar med stolbæring, lunsjlaging, oppvask og kaffekoking i tillegg til sine faglige oppgaver.

Dette er en fast, 100 prosent stilling.

Tiltredelse: snarest

Søknadsfrist: mandag 27. november.

Spørsmål kan rettes til thor@tankesmienagenda.no.

For å søke sender du et motivasjonsbrev og CV til thor@tankesmienagenda.no.

    Fakta

  • Spørsmål?

    Thor@tankesmienagenda.no