Foto: Kaja Bruskeland & Elen Sonja Klouman

Agenda Rådgivning søker folk! Publisert:

Vil du være med å sikre gode rammebetingelser for ideell sektor? Hindre sosial dumping? Skape verdier og arbeidsplasser i hele landet? Styrke fornybare næringer? Bistå kulturinstitusjoner? Styrke tidlig innsats i barnehage og skole? Styrke lokaldemokratiet? Bistå ledere i krise?

Da er du kanskje vår nye medarbeider!

Agenda rådgivning er en verdibasert rådgivningsvirksomhet for samfunnsaktører som ønsker bistand med strategiarbeid og kommunikasjon. Vi ønsker å være en samarbeidspartner som tilfører kompetanse og skaper nettverk mellom spennende samfunnsaktører. Vi har hatt et godt første driftsår og har vokst ut av kontoret vårt i Torggata. I mars flytter vi derfor inn i helt nyoppussede lokaler rett ved Kulturhuset i Oslo sentrum sammen med Tankesmien Agenda, Agenda Magasin og forlaget Res Publica.

Vi kommer til å foreta flere rekrutteringer i nærmeste framtid. Vi ser etter nye medarbeidere med kort eller lang fartstid innen kommunikasjon eller politikk. Vi tilbyr hyggelig arbeidsmiljø, fleksibel arbeidstid og lønn etter avtale.

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med daglig leder Marit Brandt Lågøyr marit@agendaradgivning.no mobil: 977 12 116

Send søknad og CV til heidi@tankesmienagenda.no

Søknadsfrist: 10. januar 2019