Banner

nYTT

Agenda Rådgivning tilbyr verdibasert rådgivning innen strategiarbeid og kommunikasjon til aktører som gir merverdi til samfunnet. Målet er å flytte makt og å bidra til at organisasjoner og andre aktører uten de store ressursene skal høres tydeligere i samfunnsdebatten. Vi håper å bli det naturlige førstevalget for aktører i sivilsamfunnet som ønsker rådgivning innen strategi og kommunikasjon.

 

 

 

Banner1

Agenda rådgivning har åpne kundelister. Vi driver ikke lobbyvirksomhet, men setter oppdragsgiverne bedre i stand til å nå sine mål. Vi ønsker å være en samarbeidspartner som tilfører kompetanse og skaper nettverk mellom spennende samfunnsaktører

Ny

Banner2

Agenda Rådgivning tilbyr bistand i strategi- og kommunikasjonsarbeid for å sikre våre oppdragsgivere best mulig gjennomslag. Vi tilbyr også medietrening, trening og forberedelser til tale- og debatter, kriseberedskap, møteledelse, og bistand til leder- og endringskommunikasjon. Vi holder kurs i:
• Myndighetskontakt
• Taleskriving
• Mediehåndtering

I samarbeid med LO media kan vi bistå med produksjon av materiell til møter/stands, produksjon av film og annet kommunikasjonsmateriell.


Banner3

Ansatte i Agenda Rådgivning har høy etisk bevissthet rundt hvilke oppdrag vi tar på oss, god rolleforståelse og gir samarbeidspartnerne våre verdi for pengene.

Marit Brandt Lågøyr, daglig leder

Marit-portrett-smilende-2

 Marit Brandt Lagøyr er tidligere seniorrådgiver i byrået Zynk Communication & Leadership. Hun har 10 års erfaring fra Stortinget, blant annet som personlig rådgiver for partileder Knut Arild Hareide. Hun har også vært styreleder i Blå Kors Norge. Marit har også jobbet som høgskolelektor i engelsk. Hun har hovedfag i engelsk fra UiO, og studier i statsvitenskap og kommunikasjon (UiO/St. Olaf College, USA)

Kontakt: marit@agendaradgivning.no, 97712116


 Tone Foss Aspevoll, seniorrådgiver

Tone-portrett-smilende-webklar

Tone Foss Aspevoll er tidligere kommunikasjonssjef i Barneombudet. Hun har jobbet som informasjonsleder i SVs stortingsgruppe, informasjonssjef i Bellona og journalist og nyhetssjef i Klassekampen. Tone har hovedfag i medievitenskap fra UiB, der hun skrev hovedoppgave om frivillige organisasjoner. I tillegg har hun masterkurs i «Påvirkning og makt i lederrollen» fra BI.

Kontakttone@agendaradgivning.no, 91720267

 


Eirik Oland Nedrelid, seniorrådgiver

Eirik-portrett-smilende-2

Eirik Oland Nedrelid er tidligere direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norsk Landbrukssamvirke. Han har også erfaring som kommunikasjonsrådgiver i Gambit H&K, kommunikasjonssjef i internasjonal avdeling i Statoil og politisk rådgiver i SVs stortingsgruppe. Eirik har studert PR- og kommunikasjonsledelse og Grønn vekst på BI, og har en bachelorgrad i statsvitenskap fra UiO.

Kontakteirik@agendaradgivning.no, 91189291


Tove Bø Laundal, seniorrådgiver

Med-ramme-Tove-portrett-smilende--KopiTove Bø Laundal har 16 års erfaring fra kommunikasjonsledelse, både privat og offentlig. Hennes spesialområder er strategisk kommunikasjon, endringskommunikasjon og lederkommunikasjon. Tove har tidligere jobbet som partner i WergelandApenes, vært fagansvarlig for Dinamo PR, kommunikasjonssjef i ManpowerGroup og hatt ulike lederroller i NAVs kommunikasjonsavdeling, blant annet som presseansvarlig og ass. kommunikasjonsdirektør. Hun har studert journalistikk, mediefag og utviklingsstudier, og har Master of Management fra BI.

Kontakt: tove@agendaradgivning.no, 95028804