Slippfest og debatt: Distriktspolitikkens kjønn


Tidsskriftet Fett og Tankesmien Agenda inviterer til slippfest og debatt.

Fett 1/20 har tema "I by og bygd" og har bidrag om kvinner i lokalpolitikken, avfolkning og kvinneunderskudd i distriktene, skeiv nasjonalromantikk, krisesenter i Norge, oppvekstlitteratur fra bygdene, kritisk økofeminisme samt et langessay av Agnieszka Graff om den polske kvinnebevegelsen - m.m.

Program:
Programstart kl. 19.00
Innledning ved Agenda og Fett

«Bygda spør ikkje kvinner i fruktbar alder kva den kan gjere for kvinnene, men kor mange barn kvinnene kan føde på bygda,» skriver Maria Dyrhol Sandvik i nummeret.

Agenda og Fett inviterer til debatt om kjønnsperspektiv i distriktspolitikken med Dyrhol Sandvik, Mari Holm Lønseth fra Høyre og Kjersti Toppe fra Senterpartiet. Ordstyrer er Ellen Emilie Henriksen fra Fett-redaksjonen.

Konsert: EIR
I den elektroakustiske duoen Eir møter du musikk som opererer med store kontraster, der sakral skjønnhet konkurrerer med brutal rytmikk. Fra suggerende pop-beats til improvisatorisk folkemusikk leker de seg med enkle melodier i harmoni med tunge tekster. 

LUPA
Lupa fletter sammen fortellinger om kjærlighet, styrke og sårbarhet med melodier av melankolsk glede og positive nedturer. Med jordnære toner skaper Lupa en lun atmosfære man kan drømme seg bort i. 

Back To Top