Boklansering: Dette landet er også vårt


Hva kan innvandrere egentlig svare når de får spørsmålet spørsmålet «Hvorfor er dere her»? Få svaret på lansering av boken «Dette landet er også vårt».
Klikk her for å legge til innhold, eller +

Velkommen til boklansering! 

Vi lanserer Suketu Mehtas bok om innvandring og migrasjon «Dette landet er også vårt». 

Dørene åpner kl. 17:30 og programmet starter kl. 18:00. Forfatteren intervjues av Mala Wang-Naveen, forfatter og jurnalist, og det blir anledning til å kjøpe bok og signering. Arrangementet er gratis og åpent for alle. 

OM BOKEN: Få tema skaper mer debatt enn innvandring, men har vi egentlig forstått hvorfor folk flytter på seg? Folk flykter fordi konflikter og klimaendringer har endret livsvilkårene på store deler av kloden. I boken «Dette landet er også vårt», skildrer forfatteren kolonialismens destruktive arv i mange land. Når dagens innvandrere får spørsmålet: «Hvorfor er dere her?», kan de med rette svare: «Vi er her fordi dere var der».

Forfatter Suketu Mehta viser at innvandrerne bidrar positivt til landet de bosetter seg i. Selv er han født i India, men oppvokst i New York, og har opplevd de negative holdningene mange innvandrere blir møtt med. Mehta mener vi i Vesten er i ferd med å ødelegges − ikke av innvandrere, men av frykten for innvandrere. Dette er en glødende engasjert bok, med sterke historier som berører.

Boken er oversatt av Erik Ringen. Arrangementet er et samarbeid med Tankesmien Agenda.

Back To Top