Agendamorgen: Når jobbene blir borte – og det går bra

Sted: Kulturhuset i Oslo, Youngs gate 6
Dato: 29.05, kl. 08.00-09.00

 Posten i Norge har gått foran. Tusenvis av jobber forsvant i Posten i løpet av få år. Men det har for det aller meste gått bra. Her har mange mye å lære. Hvordan få til prosesser der tilliten holder, og ledelse og fagorganiserte jobber sammen? Hvordan sørge for at de som må gå, går til nye, gode jobber?

Posten er ikke alene. Norsk arbeidsliv er verdensmester i digitalisering. Veldig mange arbeidsoppgaver som vi mennesker gjør i dag, vil i løpet av kort tid løses av maskiner og ny teknologi. Hvordan skal politikken sørge for at folk er klare for nye oppgaver? Hva må vi lære og hvor mye? Og hvem skal betale for det?

Du møter:

– Heidi Austlid, Adm. Dir. i IKT-Norge
– Simen Markussen, seniorforsker ved Frischsenteret
– Odd Christian Øverland, leder i Postkom
– Tone Wille, konsernsjef i Posten
– Axel Fjeldavli, rådgiver i Tankesmien Agenda
– Sigrun Aasland, fagsjef i Tankesmien Agenda (ordstyrer)

Tankesmien Agenda lanserer i samarbeid med Postkom et helt nytt notat. Vel møtt til frokostmøte i regi av Tankesmien Agenda og Postkom, kl. 08.00 på Kulturhuset i Oslo. Frokost serveres fra kl. 07.30.

    Vi gir ikke ut e-postadressen din til andre tredjeparter, eller bruker den til formål du ikke har samtykket til. I nyhetsbrev du får av oss er det lenker for å melde deg av nyhetsbrevet og til personopplysninger. Du kan få innsyn i hvilke data som er registrert, og kan selv selv å fjerne eller oppdatere opplysningene. E-postadressen din lagres inntil du selv velger å fjerne dataene. Du kan lese mer om hvordan Agenda behandler personvernopplysninger her: https://tankesmienagenda.no/personvern/