Agendakveld på OsloMet – 44 presidenter på 180 minutter

Meld deg på her til amerikansk aften med Hans Olav Lahlum, tirsdag 15. mai kl. 1830. Møtet er i regi av Agenda, OsloMet og Cappelen Damm.

15 mai 2018 - 18:00

Store auditorium i Andrea Arntzens hus (N.002.107), Pilestredet 32

OBS! Gjester har påpekt at vi har operert med ulike tidspunkter for oppstart. Vi beklager dette! Foredraget starter kl. 1800. Dørene åpner kl. 1730.

I mai er det et halvt år igjen til det amerikanske mellomvalget i november 2018, og med Donald Trumps dominans i nyhetsbildet kan man noen ganger glemme hans 44. forgjengere.

Derfor inviterer Tankesmien Agenda, OsloMet – storbyuniversitetet, og Cappelen Damm deg med på en 229. år-lang reise på 180 minutter om USAs presidenter, ledet an av forfatter, historiker, SV-politiker, sjakkentusiast og publikumsyndling Hans Olav Lahlum. 

Fortellingen om USAs presidenter er en historie om 44 høyst ulike mennesker – enten de heter Abraham Lincoln og er berømt for å ha opphevet slaveriet, Ronald Reagan som er kjent for å ha avsluttet den kalde krigen, eller Bill Clinton som er beryktet for andre ting enn å ha skapt økonomisk velstand i USA. Kanskje enda mer interessant er fortellingene om de ukjente presidentene, som ofte overraskende innflytelse på USAs og verdens utvikling.

Velkommen til en amerikansk aften tirsdag 15. mai kl. 18o0, på OsloMet, Store auditorium i Andrea Arntzens hus (N.002.107), Pilestredet 32. Det blir pauser underveis. 

Møtet er i regi av Tankesmien Agenda, OsloMet – storbyuniversitetet, og Cappelen Damm. Arrangementet er gratis.

Bookings no longer allowed on this date.